Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Híres kutyakiképzők

Híres Kutyakiképzők

Korom Gábor: Korom Gábor a Tükör módszer alapítója. A módszer sikere és térhódítása mögött az alapító személyes életútja és tapasztalatai állnak. Már egészen fiatalon, tizenéves korában kutyaiskolát szervezett, majd 1990-ben létrehozta a mára már patinás, nemzetközi hírnevű intézményt, a Népszigeti kutyaiskolát. A kutyák iránti naiv gyermeki rajongással indul útja, majd munkakutya versenyző lett. Itt jutott el személyes katarzisához, amely egy új paradigma létrehozására inspirálta. Ráébredt arra, hogy milyen kevéssé ismerjük a kutyát, mennyire saját igényeinknek rendeljük alá s türelmetlenül kényszerítjük, hogy megértse gesztusainkat. Az ember és kutya közötti kommunikáció kétoldalusítása, a viszony a harmadik évezred tudatosságához méltó kezelése került fókuszába. Egy új oktatói generáció kinevelése mellett tevékenységeiben nagy hangsúlyt kap a gazdák és kutyák problémáinak kezelése, nehéz helyzetek gondozása.     koromgabor.jpg

 

 

Ő itt koromgábor egy kutyussal--------------------------------->>>

 

 

 

 

 

 

Ceasar Milan: kutyapszichológiával foglalkozó szakember, televízós szereplő, előadó.

2004. szeptember 13-án a National Geographic Channel bemutatta az azóta híressé vált sorozatot, a Dog Whisperert, azaz a „Kutya-suttogót” (magyarul „A csodálatos kutyadoki” címen vetíti a televízió). Már az első évad a csatorna egyik sikersorozatává emelte a műsort, amelyet a tévénézők azóta több mint nyolcvan országban követhetnek nyomon.

A Dog Whisperer c. sorozat sikerét meglovagolva Cesar több könyvet is írt, melyek felkerültek a New York Times bestseller listájára is. Non-profit alapítványának (The Millan Foundation) célja, hogy a bántalmazott és elhagyott kutyáknak egy jobb életet biztosítson, és az embereket megtanítsa arra, hogyan bánjanak négylábú barátaikkal.

ceasar.jpg

 

 

Ceasar MIlan-------------------------------------------->>>>>

 

 

 

 

 

Victoria Stilwell: egy kutyakiképző, író és televíziós személyiség. Stilwell készíti a világ különböző országaiban nagy sikerrel játszott TV műsort, melynek az "It's me or the Dog" (A póráz két végén) címet adta. A műsor tanácsokat és megoldásokat ad családoknak kutyás gondjaikkal kapcsolatban.Azzal a céllal, hogy kiegészítse színésznői jövedelmét, Stilwell állatorvos nővére azt javasolta, hogy kezdjen bele egy kutyasétáltató vállalkozásba. Egy hónapon belül Victoria naponta 20 kutyát sétáltatott meg, tízet reggel és tízet esténként. Miután találkozott más kutyakiképzőkkel, Stilwell előadásokra és gyakorlati órákra járt. Számtalan könyvet és cikket elolvasott, miután együtt dolgozott Anglia méltán tisztelt kutyakiképzőivel és viselkedéskutatóival, kiszélesítette elhivatottsági körét a kutyakiképzésre.

cvictoria.jpg

 

 

Victoria Stilwell két kutyával----------------->>>>

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cialis Prix Pfizer EllEuroge

(EllPrails, 2019.10.08 16:25)

Generic Viagra Online Cephalexin Description <a href=http://antabusefast.com>buy antabuse</a> Amoxicillin Dose During Pregnancy